Recent Nieuws

Recent Nieuws

  • by:
  • maart 20, 2023
  • Category: Formularium rundvee

Het AMCRA formularium in handige pocketvorm: nu ook voor rundvee!


Na de druk van het formularium in boekformaat voor de diersoorten varkens en pluimvee is nu ook het rundveeformularium voor dierenartsen beschikbaar in geprinte versie. Dierenartsen die geïnteresseerd zijn in de pocketvorm van het formularium kunnen hiervoor hun naam en adres doorgeven via het info@amcra.be adres. We zenden u dan gratis het formularium toe. Indien u nog niet beschikt over het formularium varken en pluimvee, en u dit ook graag wilt ontvangen, laat het ons weten. Indien niet, dan zenden we u enkel het formularium rundvee.

Het formularium voor dierenartsen bevat specifieke aanbevelingen voor preventie en behandeling in functie van de aandoening. Behandelingsmogelijkheden worden weergegeven op basis van de stofnaam van de actieve substantie. Het digitaal formularium voorziet ook een link naar de beschikbare producten op de Belgische markt. 

Het AMCRA ‘formularium voor verantwoord gebruik van antibacteriële middelen bij dieren’ is tevens digitaal beschikbaar voor de diersoorten varkens, pluimvee, rundvee, hond, kat en paard op www.e-formularium.be.