Nieuws

Nieuws

  • by:
  • September 12, 2024
  • Category:

Biocheck.UGent online e-learning modules


Wil u meer weten over bioveiligheid? Volg dan de online bioveiligheidslessen van Biocheck.UGent. Deze korte lessen zitten boordevol waardevolle informatie en zijn ontworpen om u op een boeiend en interactieve manier de basis van bioveiligheid mee te geven. Of u nu een beginner of een ervaren professional bent, deze modules bieden u waardevolle inzichten en praktische tips ter bescherming van veebedrijven.

Momenteel worden 7 modules aangeboden, elk gericht op verschillende aspecten van bioveiligheid. Elke module is zorgvuldig samengesteld door experts uit de sector om u uitgebreid inzicht te geven in een reeks onderwerpen die relevant zijn voor alle soorten veehouders, van de introductie van bioveiligheidsprincipes tot geavanceerde preventie- en controlestrategieën. Bovendien zijn deze modules afgestemd op de behoeften van individuele veehouders of grotere organisaties.

Deze cursussen zijn overal en altijd toegankelijk. Na voltooiing van een module ontvangt u een persoonlijk certificaat.

U kan afzonderlijke lessen aankopen of de volledige bundel tegen een gereduceerd tarief kopen. En als Advanced Biocheck.UGent-gebruiker krijgt u gratis toegang tot alle huidige en toekomstige cursussen.  

Verbeter nu uw bioveiligheidskennis en draag bij tot een duurzame dierproductie!